Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g437g262kcal6.6g56.8g0.4g3.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g131g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Hirvikäristys437g655kcal87.4g0g26.2g0g
Vesi874g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 52g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 175g180kcal6g31.5g1.9g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4214g2306kcal203.2g197.2g58.2g26.4g
Valittu annoskoko2107g1153kcal101.6g98.6g29.1g13.2g
Annoskoko puolitettuna1054g577kcal50.8g49.3g14.6g6.6g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799