Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 38g4.9kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Luumutomaatti pirkka, 83g25g5kcal0.2g1g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kurkku 25g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g46g88kcal11.6g0g4.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g34g21kcal0.1g5.1g0g0.5g
Kananmuna, keitetty 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g329kcal32g15.4g15.2g6g
Valittu annoskoko211g165kcal16g7.7g7.6g3g
Annoskoko puolitettuna106g82kcal8g3.9g3.8g1.5g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340