Jauhelihapurjomaissipiirakka

Levitä voitaikina vuoan pohjalle ja päällystä se maustamattomalla tuorejuustolla (levyn kaulitseminen voipaperille toimii hyvin, tällöin tuorejuuston levittäminenkin onnistuu helposti eikä tarvitse turhaan tiskata vuokaa).

Ruskista jauheliha ja silppua purjosipuli ja laita ne kerroksittain vuokaan.

Levitä päälle vielä jäiset maissit ja kuorruta koko komeus juustoraaste-kananmuna -massalla.

Paistele 180 asteessa 35 minuuttia.

Hyvää ja taatusti epäterveellistä!

Resepti courtesy of Reseptipankki.

Maaju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima19g73kcal5.4g0g5.6g0g
Pirkka voitaikina (500 g)63g222kcal4.1g20.6g13.7g1.2g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton10g18kcal0.5g0.6g1.5g0.4g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g25g31kcal0.7g6.4g0g0g
Purjosipuli38g7.1kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)7.3g10kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g888kcal43.4g57g53.4g4.8g
Valittu annoskoko211g444kcal21.7g28.5g26.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna106g222kcal10.9g14.3g13.4g1.2g
Arvot/100g100g210kcal10.3g13.5g12.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37397