Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g7.5g29kcal0.1g6.9g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g4.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g38g38kcal5.3g0.6g1.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.1g7.8kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)75g64kcal0.8g2.6g5.3g0g
Sieni tatti, hapero 75g21kcal1.4g2.2g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g324kcal15.4g25.8g16.4g3.2g
Valittu annoskoko211g162kcal7.7g12.9g8.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna106g81kcal3.9g6.5g4.1g0.8g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234