Antonin gluteiiniton, pääosin kasvis lasagne

Resepti: Lämitä uuni noin 200 asteeseen.

Ota pinaatti pakastimesta sulamaan ja kaada neste pois kun sulanut.

Pilko bataatti, keitä se ja tee siitä bataattimuusia.

Pilko sipuli ja valkosipuli, ruskista ne aika korkealla lämmöllä omissa nesteissään.

.Lisää pilkottu sieni ja paista keskilämmöllä kunnes sipuli pehmeää ja neste poistunut sienistä.

Laita sieni/sipuli sekoite kulhoon.

Säästä neste!.

Paista pilkottu parsakaali ja pilkotut porkkanat pannussa (sieninesteessä)….

ja lisää ne kulhoon jossa sienet.

Aseta kidneypavut ja maissi pannuun ja paista ne sieni nesteessä kypsäksi.

Sekoita sieniin kuin kypsää.

Aseta kerros tomaattimurskaa muotin pohjalle ja laita 4kpl lasagnelevyjä päälle.

Peitä levyt ohuella kerroksella tomaattimurskaa.

Levitä sienisekoite murskan päälle.

Aseta 2 levyä sienisekoitteen päälle ja sivele ohuesti tomaattimurskaa päälle.

Lisää pinaatti murskan päälle.

Peitä pinaatti bataattimuusilla.

Lisää tomaattimurskaa päälle.

Aseta 4 lasagnelevyä päälle ja sivele taas tomaattimurskaa päälle.

Tee tomaatista viipaleita ja aseta ne murskan päälle.

Peitä foliolla ja aseta uuniin noin 45min.

Poista folio, levitä murskattu cashewpähkinä päälle.

Laita folio päälle ja laita uuniin 15 min. Ota ulos ja anna asettua noin 15 min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

E0300752
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagne levy, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 250g15g55kcal1.2g11.7g0.3g0.2g
Kidneypapu (Go green), annos 100g25g24kcal2g3.5g0.2g2g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 13g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)18g14kcal0.4g2.3g0.3g0.7g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Tomaatti 19g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Cashewpähkinä 19g108kcal3.7g3.5g8.7g0.7g
Pinaatti, pakaste, Rainbow25g5kcal0.8g0.1g0.2g0.3g
Herkkusieni, tuore13g3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g494kcal20g55.6g20g13.6g
Valittu annoskoko211g247kcal10g27.8g10g6.8g
Annoskoko puolitettuna106g124kcal5g13.9g5g3.4g
Arvot/100g100g117kcal4.7g13.2g4.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444985