Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g52g147kcal2.4g16.3g7.9g2.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g31g55kcal7.8g0.2g2.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow21g38kcal0.1g1.2g3.5g0g
Pesto Rosso, Barilla10g34kcal0.4g1.2g3.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen52g10kcal0.3g2g0.2g0.7g
Basilika, tuore3.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g10g30kcal3.4g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g644kcal29.4g44.6g38.8g8.2g
Valittu annoskoko211g322kcal14.7g22.3g19.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna106g161kcal7.4g11.2g9.7g2.1g
Arvot/100g100g152kcal7g10.6g9.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058