Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 44g12kcal0.5g1.8g0.1g0.9g
Hirvenliha 35g39kcal7.4g0g1.1g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana 14g4.5kcal0.1g0.8g0g0.4g
Herkkusieni 5g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g160kcal17g8.2g5.8g3.4g
Valittu annoskoko211g80kcal8.5g4.1g2.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna106g40kcal4.3g2.1g1.5g0.9g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881