Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g172g270kcal37.5g0g12.2g0g
Ruskea suuruste, Maizena6.2g24kcal0.1g5.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.4g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g625kcal77.4g15.4g25.2g2.6g
Valittu annoskoko212g312kcal38.7g7.7g12.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna106g156kcal19.4g3.9g6.3g0.7g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449