Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 30g26kcal0.9g1.3g1.8g0g
Katkarapu, rainbow135g135kcal31.1g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tilli, tuore 7.5g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g350kcal65.8g6.8g6.4g1.6g
Valittu annoskoko212g175kcal32.9g3.4g3.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna106g88kcal16.5g1.7g1.6g0.4g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889