Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g68g14kcal0.4g2.6g0.2g0.9g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 20g46kcal3.2g0.1g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g472kcal38.2g6.2g33g1.8g
Valittu annoskoko212g236kcal19.1g3.1g16.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna106g118kcal9.6g1.6g8.3g0.5g
Arvot/100g100g112kcal9g1.5g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667