Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 38g42kcal7.9g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Lanttu 23g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)30g9kcal0.3g1.2g0.1g0.1g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen1.1g2kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g164kcal18.8g12g3g4.2g
Valittu annoskoko212g82kcal9.4g6g1.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna106g41kcal4.7g3g0.8g1.1g
Arvot/100g100g39kcal4.4g2.8g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280