Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)63g69kcal14.4g0g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Parsakaali brokkoli 33g11kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Herkkusieni 10g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g10g8.4kcal0.4g1.9g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g3.8g2.6kcal0.3g0.3g0.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g272kcal35.2g11.6g9g3.6g
Valittu annoskoko212g136kcal17.6g5.8g4.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna106g68kcal8.8g2.9g2.3g0.9g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.7g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312375