Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)7.5g17kcal1g0g1.4g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]53g58kcal7.7g0.5g2.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g38g13kcal0.1g2.7g0.1g0.7g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )23g11kcal0.1g2.7g0g0.2g
Oltermanni, perinteinen15g54kcal3.8g0g4.4g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 15g11kcal0.1g2.3g0.1g0.2g
Makaroni, pasta 33g108kcal3.4g22g0.4g1.1g
Rypsiöljy 24g213kcal0g0g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g998kcal32.4g67.6g66.2g4.4g
Valittu annoskoko212g499kcal16.2g33.8g33.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna106g250kcal8.1g16.9g16.6g1.1g
Arvot/100g100g236kcal7.7g16g15.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76607