Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi56g78kcal10.6g0g3.9g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)56g14kcal0.6g3.1g0g0.8g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)7g30kcal0.4g4.5g1.2g0.1g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys2.1g7.7kcal0g1.9g0g0g
Lasagnelevy Rainbow12g42kcal1.6g8.2g0.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g349kcal26.6g36.2g11g2.6g
Valittu annoskoko211g175kcal13.3g18.1g5.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna106g87kcal6.7g9.1g2.8g0.7g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142