Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g49g168kcal7.6g31g1.5g3g
Tonnikala vedessä, rainbow39g39kcal7.9g0.2g0.8g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g12g60kcal0.8g6.4g3.5g0.2g
Ruokakerma Valio 5%56g34kcal0.7g1.6g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 17g17kcal0.6g3g0.2g0.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g676kcal35.4g85.2g21.4g7.6g
Valittu annoskoko212g338kcal17.7g42.6g10.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna106g169kcal8.9g21.3g5.4g1.9g
Arvot/100g100g160kcal8.4g20.1g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850