Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Raparperi 38g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.7g16kcal0g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g164kcal0.6g38.4g0g1.2g
Valittu annoskoko212g82kcal0.3g19.2g0g0.6g
Annoskoko puolitettuna106g41kcal0.2g9.6g0g0.3g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516