Intialainen kukkakaali

Intialainen kukkakaali (santamaria)

4 annosta

1/2 mm Neilikka jauhettu 36 g
1 mm Juustokumina 36 g
1 mm Kardemumma jauhettu 20 g
1 mm Mustapippurirouhe 85 g, 38 g
1/2 mm Kaneli jauhettu 43 g
2 1/2 tl Korianteri kokonainen 12 g
1 tl Kurkuma 38 g
1/2 tl Paprikajauhe 40 g
1/2 tl Inkivääri jauhettu 30 g
2 tl Valkosipulirouhe 50 g
1 tl suolaa
3 rkl vettä
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 kpl (700g) kukkakaali

VALMISTUS
Ruskista kukkakaali paloina.

Sekoita kaikki mausteet suolan ja sitruunan mehun kanssa taikinaksi.

Lämmitä ruokaöljy ja paista maustetaikinaa muutama minuutti.

Lisää vesi.

Lisää kukkakaalipalat ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

Tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 140g34kcal2.5g3.1g0.4g3.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu8.8g7kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Korianteri, annos 10g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g298kcal7.8g18.4g19.2g8.6g
Valittu annoskoko212g149kcal3.9g9.2g9.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna106g75kcal2g4.6g4.8g2.2g
Arvot/100g100g70kcal1.8g4.3g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97280