Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Sipuli (käsittelemätön)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kermaviili, maustamaton (Valio)31g38kcal0.9g1.3g3.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl17g22kcal2.3g0.1g1.4g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g125g213kcal25g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g665kcal64.2g4.6g42.6g0.6g
Valittu annoskoko212g332kcal32.1g2.3g21.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna106g166kcal16.1g1.2g10.7g0.2g
Arvot/100g100g157kcal15.1g1.1g10g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816