Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 376g49kcal4.2g3.7g0.8g4.5g
Luumutomaatti pirkka, 83g251g50kcal1.5g9.5g0.8g15g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kurkku 251g27kcal1.4g3.5g0.3g1.8g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g464g881kcal115.9g0g46.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g343g206kcal1.4g51.5g0.3g4.8g
Kananmuna, keitetty 276g393kcal34.5g0.8g28.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4220g3294kcal321.8g152.4g154.4g57.4g
Valittu annoskoko2110g1647kcal160.9g76.2g77.2g28.7g
Annoskoko puolitettuna1055g824kcal80.5g38.1g38.6g14.4g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340