Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g999g1798kcal189.8g0g119.9g0g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)437g1093kcal87.4g2.2g74.3g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g250g57kcal3.5g8.5g1g0g
Kalkkunaleike (Snellman)200g180kcal34g2.8g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4220g6694kcal666g36.2g425.8g3g
Valittu annoskoko2110g3347kcal333g18.1g212.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna1055g1674kcal166.5g9.1g106.5g0.8g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398