Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore1200g336kcal7.2g67.2g2.4g30g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g160g448kcal30.4g0g35.2g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g300g117kcal9.9g9.3g4.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Kananmuna kuorineen punnittu140g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4220g3115kcal142g170g199.4g60g
Valittu annoskoko2110g1557kcal71g85g99.7g30g
Annoskoko puolitettuna1055g779kcal35.5g42.5g49.9g15g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727