Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste270g70kcal2.4g12.9g0.8g6.2g
Peruna, vanha, kuorittu 67g51kcal1.3g10.5g0.1g0.7g
Vesi1124g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)9g23kcal1.2g1.1g1.6g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Kukkakaali, tuore270g54kcal4.9g5.9g0.8g4.9g
Chili paprika punainen9g3.6kcal0.2g0.8g0g0g
Persilja 23g6.1kcal0.3g0.2g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4221g1178kcal95.4g84.4g48g34.2g
Valittu annoskoko2111g589kcal47.7g42.2g24g17.1g
Annoskoko puolitettuna1055g295kcal23.9g21.1g12g8.6g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876