Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Broilerifilee, marinoimaton315g337kcal72.8g0g4.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Lanttu 90g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Juuriselleri 23g7.1kcal0.3g1g0g0.7g
Palsternakka 23g14kcal0.1g2.7g0.1g1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka18g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Purjosipuli 36g8.2kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka225g79kcal6.3g10.6g2.2g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g9g18kcal0.5g2.3g0.9g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g9g25kcal0.8g1.5g1.7g0g
Vesi1080g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)90g315kcal11.5g62.7g1.7g2.9g
Persilja 9g2.5kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4221g1848kcal190.6g193.6g33.2g24.8g
Valittu annoskoko2111g924kcal95.3g96.8g16.6g12.4g
Annoskoko puolitettuna1055g462kcal47.7g48.4g8.3g6.2g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095