Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Peruna, vanha, kuorittu 904g688kcal17g140g1.8g9g
Voi, normaalisuolainen (Valio)24g173kcal0.2g0.2g19.2g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g240g456kcal36g0g36g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g48g134kcal9.1g0g10.6g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g2950kcal127g288.8g135.6g21g
Valittu annoskoko2112g1475kcal63.5g144.4g67.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna1056g738kcal31.8g72.2g33.9g5.3g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770