Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 974g1140kcal168.2g0g51.6g0g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Korppujauho 75g274kcal7.9g56.1g0.8g4g
Kananmuna 50g(kpl)240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 449g1596kcal8.4g11.9g170.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g150g1348kcal0g0g149.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g9456kcal427.4g159g790g15.6g
Valittu annoskoko2112g4728kcal213.7g79.5g395g7.8g
Annoskoko puolitettuna1056g2364kcal106.9g39.8g197.5g3.9g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095