Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi488g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 49g174kcal15.8g25.8g0.5g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g98g303kcal17.6g40g7.8g17.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 122g153kcal13.4g0.3g11g0g
Sokeri 166g674kcal0g165.8g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g4.9g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.8g24kcal0.9g4.7g0.5g2.2g
Hiiva 49g36kcal6.4g0.5g0.2g3.4g
Vehnäjauho, sunnuntai830g2905kcal99.6g589.3g17.4g24.9g
Rusinat (Rainbow) 1 pss122g391kcal3.7g86.7g0.9g11.8g
Mantelirouhe, 1 rkl39g226kcal8.2g2.1g19.7g4.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl98g879kcal0g0g97.6g0g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g11639kcal341g1830.6g319.2g128.8g
Valittu annoskoko2112g5820kcal170.5g915.3g159.6g64.4g
Annoskoko puolitettuna1056g2910kcal85.3g457.7g79.8g32.2g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103103