Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g640g179kcal3.8g38.1g1.3g16g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g224g873kcal0.4g217.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 624g2139kcal63.5g436.5g7.5g21.8g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g47kcal0.4g10.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36.1g0g
Rypsiöljy 216g1909kcal0g0g215.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g11512kcal227.6g1455.6g522.2g76g
Valittu annoskoko2112g5756kcal113.8g727.8g261.1g38g
Annoskoko puolitettuna1056g2878kcal56.9g363.9g130.6g19g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257