Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g1145g1260kcal91.6g229.1g0g57.3g
Punajuuri, keitetty, suolaton 804g315kcal8.2g56.6g1.6g20.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 90g800kcal0g0g90.4g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Riisijauhoseos, gluteeniton 60g210kcal1.5g48.6g0.3g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.4kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g5208kcal204.6g674.2g184.8g161.8g
Valittu annoskoko2112g2604kcal102.3g337.1g92.4g80.9g
Annoskoko puolitettuna1056g1302kcal51.2g168.6g46.2g40.5g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390