Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g1498g4419kcal224.7g0g389.4g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g300g108kcal2.7g18.6g0.6g8.4g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g300g72kcal6g10.8g0.6g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g9197kcal466.8g58.8g781.2g16.8g
Valittu annoskoko2112g4598kcal233.4g29.4g390.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna1056g2299kcal116.7g14.7g195.3g4.2g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624