Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 1494g9624kcal210.7g50.8g911.5g261.5g
Vesi199g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g100g219kcal4.6g48.8g0.7g39.8g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g319g982kcal0g245.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g21649kcal430.6g690.2g1824.4g602.6g
Valittu annoskoko2112g10825kcal215.3g345.1g912.2g301.3g
Annoskoko puolitettuna1056g5412kcal107.7g172.6g456.1g150.7g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195