Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1067g169kcal8g21.3g1.1g21.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g320g65kcal1.9g12.2g1g4.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g213g58kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Nokkonen 43g19kcal2.5g0.6g0.3g1.7g
Oliiviöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g28kcal1.4g1.3g1.9g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g213g36kcal3.4g5.8g0g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 213g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g1315kcal40g102.8g73.4g68g
Valittu annoskoko2112g658kcal20g51.4g36.7g34g
Annoskoko puolitettuna1056g329kcal10g25.7g18.4g17g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738