Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 675g514kcal12.7g104.6g1.4g6.8g
Purjosipuli 83g19kcal1.5g2g0.2g1.7g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g300g159kcal17.1g15.9g2.7g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton113g203kcal5.1g6.2g16.9g4.5g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g42g50kcal1g2.5g3.8g0.6g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4236g1893kcal75g262.6g50g28.2g
Valittu annoskoko2118g946kcal37.5g131.3g25g14.1g
Annoskoko puolitettuna1059g473kcal18.8g65.7g12.5g7.1g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035