Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki100g56kcal8.5g5g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti9g44kcal2.2g3g2.6g2.6g
Soijajauho rasvainen 8g37kcal2.8g1.9g1.9g1g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 70g265kcal19.5g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g868kcal71.4g20.8g55.8g7.2g
Valittu annoskoko212g434kcal35.7g10.4g27.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna106g217kcal17.9g5.2g14g1.8g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595