Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 94g209kcal16.5g0g16g0g
Kananmuna kuoreton 30g42kcal3.7g0.1g3g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g27g32kcal0.8g1.1g2.7g0g
Edamer Viipale, annos 18g27g87kcal6.7g0.5g6.5g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.4g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Tomaatti 20g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g762kcal56.4g7g56.6g1.4g
Valittu annoskoko212g381kcal28.2g3.5g28.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna106g191kcal14.1g1.8g14.2g0.4g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249