Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g50g85kcal10g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)16g23kcal1.8g0.1g1.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g7.5g15kcal0.1g3.2g0.2g0.2g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g3.8g13kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g468kcal44.2g13.8g26g1.8g
Valittu annoskoko212g234kcal22.1g6.9g13g0.9g
Annoskoko puolitettuna106g117kcal11.1g3.5g6.5g0.5g
Arvot/100g100g111kcal10.4g3.3g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235