TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen38g52kcal7.1g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili, vihreä, tuore 1.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g19g28kcal3g0.8g1.5g0g
Paprikajauhe 0.9g3kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 141g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g274kcal22.2g10.2g15.2g3.2g
Valittu annoskoko212g137kcal11.1g5.1g7.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna106g69kcal5.6g2.6g3.8g0.8g
Arvot/100g100g65kcal5.2g2.4g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546