Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 68g24kcal3.1g1.3g0.2g1.7g
Aura Gold homejuusto, Valio17g57kcal3.4g0g4.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%19g23kcal0.5g0.8g1.9g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g1.9g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.8g3.2kcal0g0.6g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g232kcal14.6g7.6g14.6g4g
Valittu annoskoko212g116kcal7.3g3.8g7.3g2g
Annoskoko puolitettuna106g58kcal3.7g1.9g3.7g1g
Arvot/100g100g55kcal3.4g1.8g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675