Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g25g90kcal7g0.5g6.8g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g75g17kcal0.8g3.4g0g1.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Seiti fileitä Findus50g35kcal8g0g0.1g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g13g43kcal0.2g0.4g4.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g25g20kcal0.7g1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g422kcal34g13g26g3.8g
Valittu annoskoko213g211kcal17g6.5g13g1.9g
Annoskoko puolitettuna106g105kcal8.5g3.3g6.5g1g
Arvot/100g100g99kcal8g3.1g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168