Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.7g0.4g1.2g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1g3.8kcal0.5g0.4g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 42g58kcal7.8g0g2.9g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g31g53kcal2.7g3g3.4g0.1g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ananas, omassa liemessään 6.3g3.3kcal0g0.7g0g0.1g
Meetvursti 6.3g27kcal1.4g0g2.3g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 21g81kcal5g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g767kcal42.2g60.4g38.4g4.6g
Valittu annoskoko213g383kcal21.1g30.2g19.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna106g192kcal10.6g15.1g9.6g1.2g
Arvot/100g100g180kcal9.9g14.2g9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113