KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g100g140kcal16g2.5g7.4g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 60g87kcal1.9g19g0.1g0.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.4g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g50g34kcal1.5g6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g535kcal39.4g55.6g16.4g0.8g
Valittu annoskoko213g267kcal19.7g27.8g8.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna106g134kcal9.9g13.9g4.1g0.2g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396