Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 75g23kcal0.7g3.8g0.2g1.5g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Creme bonjour 14% valkosipuli38g64kcal2.8g0.9g5.3g0g
Juusto, Arla Kadett 5%25g48kcal8.5g0.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g319kcal30.2g13.8g14g6.6g
Valittu annoskoko213g160kcal15.1g6.9g7g3.3g
Annoskoko puolitettuna106g80kcal7.6g3.5g3.5g1.7g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.2g3.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697