Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Palvikinkku HK 3%13g13kcal2.2g0.1g0.4g0g
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Atria kevyt Perhenakki38g60kcal3.6g2.8g3.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g466kcal17g47.4g21.4g5g
Valittu annoskoko213g233kcal8.5g23.7g10.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna106g116kcal4.3g11.9g5.4g1.3g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055