Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)156g50kcal5.1g7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g10.9g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl23g82kcal3.3g13.1g1.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g420kcal24.2g62.2g7.6g5.6g
Valittu annoskoko213g210kcal12.1g31.1g3.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna106g105kcal6.1g15.6g1.9g1.4g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534