Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Hiiva, 50g6.2g3.8kcal0.8g0.1g0g0g
Sokeri6g24kcal0g6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.8kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Margariini 80% keskiarvo7.5g53kcal0g0g6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki63g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)13g28kcal1.6g0.1g2.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 25g6.7kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Rusina7.5g21kcal0.2g4.5g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g792kcal26.4g124.8g18.6g6.6g
Valittu annoskoko212g396kcal13.2g62.4g9.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna106g198kcal6.6g31.2g4.7g1.7g
Arvot/100g100g187kcal6.2g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434