Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 43g85kcal1.1g0.3g8.3g2.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Katkarapu, rainbow64g64kcal14.7g0g0.6g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio36g50kcal1g2.3g4.3g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g11g19kcal0.2g1.2g1.6g0g
Tilli, tuore 18g5.3kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g468kcal36.4g12g30g8g
Valittu annoskoko213g234kcal18.2g6g15g4g
Annoskoko puolitettuna106g117kcal9.1g3g7.5g2g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430