Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 88g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Kuohukerma,valio,2dl21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Siirappi, tumma8.3g27kcal0g6.2g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g9g30kcal4.7g2.8g0g0.5g
Jauhelihamauste, annos 15g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g306kcal12g27.2g15.2g4.2g
Valittu annoskoko212g153kcal6g13.6g7.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna106g77kcal3g6.8g3.8g1.1g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499