Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 19g43kcal3.4g0g3.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 34g77kcal6.4g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi8.2g29kcal0.5g6.2g0.1g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl10g33kcal0.2g0.3g3.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.8g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.4g11kcal0g0g1.2g0g
Kaali, valkokaali72g15kcal0.9g2.5g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g426kcal23.6g19.8g27.8g3.8g
Valittu annoskoko212g213kcal11.8g9.9g13.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna106g107kcal5.9g5g7g1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g4.7g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978