Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 146g209kcal23.3g0g13g0g
Rypsiöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Tilli, tuore 29g8.7kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Korppujauho 4.4g16kcal0.5g3.3g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g687kcal50.4g8.2g50g2.6g
Valittu annoskoko213g343kcal25.2g4.1g25g1.3g
Annoskoko puolitettuna106g172kcal12.6g2.1g12.5g0.7g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230