Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]22g74kcal2.6g0g8.1g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 22g26kcal3.6g0g1.3g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty88g123kcal4.5g24.5g0.6g3g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g3.3g21kcal0g0.1g2.3g0g
Soijakastike 2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)4.4g18kcal1.3g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Parmesan formaggio da pasta2.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.1g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g44g48kcal1.3g2.8g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g717kcal34.8g55.8g41.2g6g
Valittu annoskoko213g359kcal17.4g27.9g20.6g3g
Annoskoko puolitettuna106g179kcal8.7g14g10.3g1.5g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853