Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)73g88kcal6.5g13.9g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Feta, Arla Apetina 10 %34g61kcal7.3g0.3g3.4g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g596kcal56.4g29.4g28.4g0.4g
Valittu annoskoko213g298kcal28.2g14.7g14.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna106g149kcal14.1g7.4g7.1g0.1g
Arvot/100g100g140kcal13.3g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044